Put do polufinala vodi preko pakla, Ana Gros: "Imamo još mnogo rezervi" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Put do polufinala vodi preko pakla, Ana Gros: "Imamo još mnogo rezervi"

Put do polufinala vodi preko pakla, Ana Gros: "Imamo još mnogo rezervi"

0 komentar

 Malu balkansku koloniju u redovima velikog favorita Lige šampiona čini srpsko-crnogorsko-slovenački trio: Andrea Lekić, Jovanka Radičević i Ana Gros. Madjarski tim je u šest utakmica na momente pokazivao moć, ali je ipak bio daleko od željene konstante u igri. Neposredno po izvlačenju grupa, desni bek Djera, Ana Gros, prokomentarisala je šta ih čeka od februara:

-Mislim, da naša grupa uopšte nije laka, dobili smo finaliste iz prošle sezone i još Dankinje koje igraju vrlo brzi rukomet. Za njih uvek važi da se bore do kraja, tako da nas čeka mnogo težak zadatak u uvoj grupi. Imamo uskoro dva meseca da se pripremimo na sve ekipe i ispravimo šta treba u našoj igri. Imamo još mnogo rezervi i definitivno idemo na polufinale. 

Tvoj bivši klub Krim je u drugoj grupi:

-Što se tiče druge grupe, isto je vrlo teška. Krim je imao puno sreće na kraju, ali zaslužile su je. Protiv Viborga su dva puta igrale super i pokazale da zaslužuju prolazak u drugi deo. Mislim da će do zadnje utakmice biti mnogo napeto i sve ekipe će dati 100% za svaku pobedu. Mogu samo reći da će ove sezone Liga šampiona biti mnogo zanimljiva. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball