RK Krim Mercator uznemirio "lažne moraliste" i poslao poruku: Cil je Final4 Lige šampiona - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet RK Krim Mercator uznemirio „lažne moraliste“ i poslao poruku: Cil je Final4 Lige šampiona

RK Krim Mercator uznemirio „lažne moraliste“ i poslao poruku: Cil je Final4 Lige šampiona

zika.bogdanovic
0 komentar

RK Krim Mercator uzburkao je javnost promocijom za novu sezonu održanoj na Ljubljanskom gradu gde je dres za 2023/2024 promovisan tako što je ženski model oslikan body paintingom u bojama kluba izašao pored Barbare Lazović. Deo publike je na to reagovao negativno pa je klub morao da izađe sa saopštenjem u kome je objasnio situaciju:

  • Svrha događaja je bila da predstavimo tim koji će predstavljati boje kluba u novoj sezoni i istaći ciljeve koje ćemo zajedno pokušati da ostvarimo. Prezentacija dresa bila je samo deo raznovrsnog programa, a još manji deo oslikavanje tela. Iznenađeni smo što je ova rubrika neke zbunila i iskreno se izvinjavamo ako smo nehotice nekoga uvredili. Mi smo klub koji uvek na prvo mesto stavlja sport, tim i trud svih oko sebe. Učinićemo sve za našu gledanost i promociju na takmičarskom parketu. Kao što radimo od osnivanja kluba i 29 godina uzastopno na najvišem evropskom nivou – u EHF Ligi šampiona. Stoga ljubazno pozivamo sve da se sami uvere na sledeću domaću evropsku utakmicu, koja će se održati u dvorani Stožice u nedelju 17. septembra od 14 časova“, stoji u saopštenju kluba koji ima ozbiljne ambicije u sezoni 23/24.

To je najavio i trener Dragan Adžić koji više ne skriva karte:

  • Cilj je Final4 EHF Lige šampiona. Žreb nam je doneo zahtevnu grupu, ni jedna utakmica neće biti laka i nikoga ne smemo potcenjivati. Sve u svemu verujemo u našu ekipu. 

Sportska direktorka Krimovki, Deja Ivanović, ovako vidi stvari:

  • Dvadesetogodišnjica naše evropske titule je za nas veliki motiv. 

FOTO: RK Krim Mercator

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball