SA AZURNE OBALE NA BELICU: Marija Janjić stiže u Jagodinu - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet SA AZURNE OBALE NA BELICU: Marija Janjić stiže u Jagodinu

SA AZURNE OBALE NA BELICU: Marija Janjić stiže u Jagodinu

zika.bogdanovic
0 komentar

Da rukometašice Jagodine žele da nastave sa dominacijom u domaćim okvirima, stiže i potvrda iz Pomoravlja u vidu potpisivanja ugovora sa iskusnim levim bekom Marijom Janjić (32).

Nekadašnja članica jagodinskog sastava koja je poslednjih sedam godina provela u Francuskoj, gde je pružala odlične partije što nije bilo dovoljno selektorima da je uvrste u nacionalni tim, vraća se u grad na Belici iz Nice sa kojom je igrala i u EHF Ligi Evrope.

Janjićeva je dva puta bila najboljih strelac druge lige u Francuskoj. Nema sumnje da će biti od velike koristi sastavu najtrofejnijeg srpskog trenera u XXI veku, Dragana Markova, koji je sa Jagodinkama došao do sedam pehara i tako nadmašio svoju uspešnu eru na klupi Zaječarki (6).

-Iskustvo koje nam donosi Marija Janjić je potrebno za evropske utakmice, biće dominantna u domaćem prvesntvu. Nema predaha, jer želimo uspehe na svim frontovima. Vredno smo radili na pojačanjima tokom proleća i naši navijači treba da očekuju još bolju i uspešniju ekipu u novoj sezoni. Proverne igračice, pre svega vredne i marljive, željne uspeha i trofeja biće u novom  sastavu Jagodine, kaže predsednik kluba Aleksandar Miladinović.

Janjićeva je sa Jagodinom osvojila Kup Srbije u sezoni 2013/2014.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball