Sandra Zacsik ne ide u Krim!? - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Sandra Zacsik ne ide u Krim!?

Sandra Zacsik ne ide u Krim!?

0 komentar

 Kao što se i očekivalo, konačnu reč u „slučaju Zacsik“(o čemu je BH već pisao) oko prelaska talentovane igračice u redove Krima iz FTC-a dala je nadležna komisija EHF-a. Mlada Slovakinja koja je nedavno dobila mađarsko državljanstvo, kažnjena je sa 6 meseci zabrane igranja, dok je FTC kažnjen novčano. Pre više od godinu dana, roditelji tada još maloletne Sandre Zacsik potpisali su ugovor sa Krimom za sezonu 2009/10, dok je situacija u mađarskom klubu bila nestabilna, da bi se kasnije Sandra predomislila i potpisala novi ugovor sa FTC-om što je odmah demantovano.

Šta je zapravo prava istina, manje je važno od činjenice da će novopečena Mađarica propustiti pola sezone zbog „dupliranog“ ugovora. Takođe će propustiti Evropsko prvenstvo za juniorke koje je na programu od 14.do 23.avgusta u Mađarskoj, gde bi domaćini sa njom u sastavu imali znatno veće šanse za visok plasman.

Oko mlađane Sandre Zacsik(18) sigurno se ne bi ovoliko "lomila koplja" da nije tako veliki potencijal, kao i da prošlu sezonu nije završila kao drugi strelac prvenstva sa 210 golova u 28 utakmica. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball