Sanja Vujović (Ex Damnjanović) završila karijeru! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Sanja Vujović (Ex Damnjanović) završila karijeru!

Sanja Vujović (Ex Damnjanović) završila karijeru!

Marko Marjanović
0 komentar

Jedna od najboljih srpskih rukometašica u 21. veku, Sanja Vujović (Ex Damnjanović) odlučila je da okonča rukometnu karijeru, u svojoj 33. godini. Razlog za takvu odluku je najlepši mogući, pošto će drugi put postati majka.

Sanja je 2018. stupila u brak sa crnogorski reprezentativcem Stevanom Vujovićem sa kojim ima sina Viktora, koji igra za Motor iz Zaporožja. Kako je pojasnila u izjavi za „Sportski Žurnal“, odluku je donela u dogovoru sa suprugom, kako bi se posvetila porodici.

– Prošle sezone sam igrala u Budućnosti, a suprug Stevan  je bio u Zaporožju i jako teško nam je pala ta odvojenost, pre svega zbog sina Viktora. Onda smo se Stevan i ja dogovorili, ako bude produžio ugovor u Motoru, da radimo na proširenju porodice, a ako napusti klub, da zajedno probamo da nađemo neki angažman. On je ostao u Zaporožju, a ja sam ubrzo ostala u drugom stanju i odluka je bila jasna – rekla je Sanja Vujović.

Srpkinja je sa reprezentacijom osvojila srebro na Svetskom prvenstvu u Brazilu, dva puta je birana u idealnu postavu velikih takmičenja, a tokom karijere je osvojila čak 13 klupskih trofeja. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball