Selektor Bošković pred Rumunke (19): "Verujem u ove devojke" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Selektor Bošković pred Rumunke (19): "Verujem u ove devojke"

Selektor Bošković pred Rumunke (19): "Verujem u ove devojke"

0 komentar

 Ženska seniorska reprezentacija Srbije, nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Holandiji. Posle dve uvodne pobede nad Grčkom i Portugalijom, naše najbolje rukometašice dočekuju selekciju Rumunije u Zaječaru (19 časova), u meču koji može odlučiti pobednika grupe. Tim povodom, u hali "Kraljevica", održana je konferencija za medije:

– Što se tiče organizacije utakmice, sve teče po planu. Imamo iskustva u organizaciji utakmica reprezentacije. Kao i u drugim prilikama, očekujemo da navijači iz Zaječara, kao i čitave Srbije, dođu, napune halu i naprave pravu atmosferu – rekao je tim menadžer reprezentacije, Milan Stanković.

Selektor Saša Bošković, zahvalio se gradu Zaječaru na uslovima za rad i pozvao navijače:

– Zahvalio bih se gradu Zaječaru i gradonačelniku Bošku Ničiću na gostoprimstvu i uslovima koje imamo. Devojke imaju žarku želju da daju sve od sebe protiv Rumunki. Daćemo sve od sebe da napravimo dobar uvod u ono što nas čeka 2013. godine. Ovo je naša prva akcija u ovoj godini i drago mi je da prvu zvaničnu utakmicu igramo u Zaječaru. Nadam se da će hala biti puna. Ovo je uspeh i čitavog regiona, od koga želimo da postane sinonim za ženski rukomet – rekao je selektor i osvrnuo se na protivnika:

– Rumunke imaju vrlo kvalitetan sastav i zadnjih 7-8 godina su u svetskom vrhu, ali verujem u ove devojke. Nadam se pobedi, svi je želimo. Rumunke su na papiru jače, ali ne sumnjam da će devojke izgarati 60 minuta. Publika nam je potrebna. Može da se nekome desi slab dan, ali ko nema veliko srce i želju da se bori, taj neće moći da bude u reprezentaciji.

Srednji bek, Kristina Liščević, bila je kratka:

– Zahvalio bih se stručnom štabu što je ukazao priliku mladim igračicama. Prelepa je atmosfera, osećamo se fenomenalno.

Povratnica u reprezentaciju, Biljana Filipović, istakla je dobru atmosferu:

– Veliko je zadovoljstvo biti ovde i vratiti se u reprezentaciju posle dve godine. Nije fraza da je atmosfera super. Imala sam raznih problema pre, sada sam zadovoljna sa devojkama i stručnim štabom. Svi su tu da izađu u susret, očekujem puno od utakmice sutra. NAdam se da ćemo to završiti u našu korist i ovde, i tamo.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball