Balkan-Handball.com

Skoplje videlo perfektni Đer i loš Vardar

Otvaranje sezone u Ligi šampiona nije dobro počelo za makedonske šampionke. Furiozni Đer je odigrao perfektan meč u SC Jane Sandanski i sasvim zasluženo slavio veliku pobedu, 22-27(10-13). 

Od starta su domaće jurile rezultat na semaforu, ali im kao ni sve drugo, ni to nije polazilo za rukom. Posle 20 minuta igre, Đer je imao prvu osetniju prednost kod 7-11 uz već tada pet golova nezaustavljive Loke. Posle duplog isključenja gošći Vardar je trenutno uhvatio priključak, ali se na odmor ipak otišlo sa minusom, 10-13.

Na startu drugog poluvremena bez ikakvog vidljivog razloga, Suslina menja na golu, do tada najboljeg pojedinca Vardara, Lejno i u narednih sedam minuta ne uspeva da skine nijednu „zujalicu“ oko svoje glave. Uz nerealizovane napade „crvenih“ u tom periodu, Đer prvi put odlazi na +5, a ubrzo i na +7 posle petog gola Kovacic. Do kraja, Vardar nije trgla nijedna igračica u rotaciji koju su forsirali Pitlik i Kastratović, već je naprotiv tonuo sve dublje. Najdublje je bilo na pet minuta do kraja kada je na semaforu bilo -8 (18-26).

U sledećem kolu Vardar gostuje u Beču, ekipi Hipa, dok danski FCM stiže u Đer.

 

2 Comments

  1. Vest

    17/10/2015 at 23:41

    A Gerbic nije ni igrala…

  2. Marić

    19/10/2015 at 00:55

    E ali da ovo nije glavna vest nego rutinska pobeda Buducnosti!!!! Smešno. A na top vestima stoje stvari od pre pet dana samo da ne bi ovo što je iznenadjenje i razočarenje za sve nas koji podržavamo vardar bilo objavljeno u top vestima. Mada i ovo krivi indira i pitlik što su menjali a nije kriva ekipa koja je ovako pobedjena. E pa stvarno…..

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *