Balkan-Handball.com

„Slučaj“ Nora Mork: Šteta se suzama ne popravlja

Jedna od najboljih rukometašica planete, Nora Mork, našla se ovih dana u centru skandala koji nema veze sa njenim igračkim kvalitetima. Norvežanka koja u svojoj kolekciji ima pregršt medalja i rukometnih priznanja, u svom telefonu imala je i „golišave“ slike koje su jednim hakerskim upadom otišle u nepovrat i postavljene su na internet.

To je ozbiljno poremetilo sjajnu rukometašicu koja je tek posle dva meseca progovorila na tu temu i priznala da je prošla kroz strašno težak period. Razmišljala je čak da preskoči nastup na Svetskom prvenstvu, ali je uz podršku okruženja odustala od te ideje rešena da svu tugu, razočarenje i bes izbaci iz sebe tamo gde je najbolja, na rukometnm terenu. 

Uz žaljenje što se ovo uopšte desilo, zaključak se sam nameće. Ako imate neprikladne fotke u telefonu ili računaru, vrlo je realno da se u nekom trenutku mogu naći u javnosti. Privatnost je u današnje vreme neshvatljivo krhka jer svaka nepažnja, izgubljen ili ukraden telefon, provaljena lozinka, zaboravljeno logovanje ili bilo šta slično, može lako dovesti do neželjenog upada u vašu intimu. I od tog trenutka nije samo vaša. Zato, mislite o tome, jer kada se desi ovako nešto, šteta je ogromna i suzama se ne popravlja. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *