Viborg prvi finalista Lige Šampiona! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Viborg prvi finalista Lige Šampiona!

Viborg prvi finalista Lige Šampiona!

0 komentar

 Posle remija 21-21(8-12), danas u Danskoj, Rumunke imaju razloga da žale za slabom partijom u Valčei prošle nedelje. Viborg danas nije mnogo ličio na sebe. Puno grešaka bez tečnog napada uz lošu realizaciju uzdanica Jurak i Skov koje su se ispromašivale za čitavu sezonu. Mada, ni Oltčim se ne može pohvaliti dobrom igrom, naročito ne u fazi igre sa igračem više jer su u želji da što pre postignu gol najčešće pravile grešku za greškom.

 

Viborg -Oltčim 21-21 (8-12)

Viborg: Anja Althaus 6, Henriette Mikkelsen 5, Rikke Skov 4, Grit Jurack 3, Cristina Varzaru 2, Kristine Lunde 1.Oltčim: Narcisa Lecusanu 7, Ramona-Petruta Maier 5, Oana Andreea Manea 4, Roxana Gatzel 2, Iulia Puscasu 1, Steluta Luca 1, Clara Stela Vadineanu 1.

Prvi strelac Lige šampiona, Grit Jurak dobila je direktan crveni karton posle jednog
starta u obdrani koji nije izgledao kao preoštar, ali su sudije začuđenoj Nemici pokazale put na tribine. U izjavi posle utakmice, Jurak je rekla da je bila mnogo nervozna i da je tzo sigurno uticalo na njenu nešto lošiju realizaciju na koju nismo navikli ove sezone:

“Bila sam jako nervozna, čak i više nego pred prvu utakmicu u Rumuniji. Opasnost za nas je bila upravo ta što su svi očekivali laganu utakmicu i našu laganu pobedu, ali nije bilo tako. Imali smo loš početak, ali smo u drugom poluvremenu dobrom odbranom izašle iz rezultatskog minusa. Srećna sam što smo u finalu.“

U nedelju od 16.15(Eurosport 2,MKD A2, ehtv.com ), Đer dočekuje Hipo u utakmici koja će rešiti pitanje drugog finaliste.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball