Vraća se "Atom mrav": Jovana Bartošić u Topličaninu - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Vraća se „Atom mrav“: Jovana Bartošić u Topličaninu

Vraća se „Atom mrav“: Jovana Bartošić u Topličaninu

Marko Marjanović
0 komentar

Nakon godinu dana odmora od rukometa, Jovana Bartošić-Atanasković (34) odlučila je da se vrati na 40 x 20.  Bivša srpska reprezentativka je poslednje tri takmičarske sezone u svojoj karijeri provela u Turskoj, a 12 meseci po povratku u domovinu prihatila je ponudu ambicioznog Super B ligaša Topličanina iz Prokuplja.

Levo krilo koje je reputaciju gradilo u Naisi, Zaječaru i Jagodini pre odlaska u inostranstvo, prihvatilo je ponudu kluba čiji je cilj da naredne sezone izbori plasman u najjači rang, iako se, po sopstvenom priznanju, dvoumila da li da okači patike o klin.

-Godinu dana sam bila bez kluba i nisam bila sigurna da li ću uopšte nastaviti karijeru. Bilo je ponuda od stranih klubova, ali mi nijedna nije delovalo dovoljno primamljivo ni sigurno. Takođe, kontaktirala sam i sa par domaćih klubova, a najviše su mi odgovorali ponuđeni uslovi ŽRK Topličanin. Tim iz Prokuplja satkan je pretežno od mladih rukometašica, pa mislim da bih, pre svega svojim iskustvom, mogla biti od koristi i pomoći.  Cilj je ulazak u Super ligu, što je za mene dovoljno dobar izazov da zakoračim u novu sredinu – rekla je Jovana Bartošić – Atanasković.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.