Vrnjačka Banja pobedila Radnički! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Vrnjačka Banja pobedila Radnički!

Vrnjačka Banja pobedila Radnički!

0 komentar

U subotu su odigrane još tri utakmice 20. kola Super lige za rukometašice. Drugoplasirana ekipa Kikinde je zabeležila ubedljivu pobedu na svom terenu protiv Temerina rezultatom 37-21(16-10). Trećeplasirani Dinamo je očekivano slavio protiv Napredka u Kruševcu rezultatom 39-24(16-11), dok je četvrtoplasirana Vrnjačka Banja u najzanimljivijem meču kola savladala Radnički Petrol zahvaljujući velikoj zalihi iz prvog poluvremena rezultatom 31-29(21-11).

Radnički je dosta opušteno ušao u susret i to im se osvetilo, dok je Vrnjačka Banja u skoro svakom napadu kažnjavala tu nedovoljnu angažovanost u odbrani Beograđanki. Prolazile su redom Čelebić, Budai, Stamatović, Trifunović i Krpež dok je na drugoj strani jedino Dmitrović imala bolji učinak u napadu. Posle 10 minuta igre već je bilo 9-4, ali narednih 10 minuta bilo je dovoljno da domaće igračice dođu do pomalo neverovatnih +11 kod 17-6 uz tada 7 golova Trifunović i 10 odbrana Paplacko. Do kraja poluvremena razmenjeno je još golova i u tih poslednjih 10 minuta poluvremena postojala su dva tima na terenu za razliku od prvih 20 minuta. U drugom poluvremenu Radnički je zaigrao svoju igru, sa mnogo više želje i ideja u napadu, dok je Banja lagano padala u igri. Ćosić, Ćurčić, Čović i Tasić sve češće su terale Paplacko da vadi loptu iz mreže, ali je Trifunović golovima ipak držala Radnički na pristojnom odstojanju. Od 48.minuta kod 28-22 prednost domaćih se vrtoglavo topila i sa istekom vremena stala na 31-29. Ostao je utisak da su obe ekipe prikazale dva različita lica tokom dva poluvremena, a pobeda je pripala ekipi koja je prva iskoristila svoje šanse i došla do ispostavilo se nedostižne prednosti.

Vrnjačka Banja: Paplacko(17 odbrana + 2 sedmerca), Trifunović 12(6), Budai 5, Stamatović 5, Čelebić 4, Krpež 4, Miljković 1

Radnički Petrol: Tatalović(7 odbrana), Pantić(4 odbrane), Ugrčić(2 odbrane), Dmitrović 6(2), Tasić 6(1), Ćurčić 5, Ćosić 4, Čović 4(1), Đorđević 2, Petrović 2.

ZORICA RADOJKOVIĆ

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball