Ženska LŠ (treće kolo): Podravka srušila šampiona Evrope! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Ženska LŠ (treće kolo): Podravka srušila šampiona Evrope!

Ženska LŠ (treće kolo): Podravka srušila šampiona Evrope!

0 komentar

Andrea PenezićI pored krize koja trese klub mesecima unazad, da na terenu nema malodušnosti u redovima hrvatskih šampionki iz Koprivnice, osetile su na svojoj koži šampionke Evrope iz Viborga 31:27 (13:15), koje su poražene u trećem kolu Lige šampiona. Da bi se pobedila najbolja ekipa u Evropi, pored sjajnog vođenja trenera Zovka, morale su i neke igračice biti na nivou TOP igračkih izdanja, a to su pre svega bile Andrea Penezić (12), koja više ne postaje, nego jeste jedan od najboljih levih bekova današnjice, kao i Ivana Jelčić na golu, koja je skupila 18 odbrana. Kod "zelenih" iz Viborga, Rike Skov je bila precizna u prvom poluvremenu (sedam pogodaka), dok je u drugom delu, priključak držala mala Mikelsen (6).

Podravka Vegeta – Viborg 31:27 (13:15)

PODRAVKA VEGETA: Žderić, Jelčić (18 + sedmerac), Čović, Vukojević 1, Kožnjak 1, Petković 7, Lovrak 1, Zebić 2, Dragišić, Poljak, Šerić 1, Pasičnik 1(1), Tatari 5, Penezić 12.

VIBORG: Bralo (četiri odbrane), Haraldsen Lunde (14 odbrana), Althaus 6, Skov 7, Möller, Aćimović, Aaen 1, Mikkelsen 6, Nielsen 2, Varzaru, Popović 4, Kovacsicz, Thorius, Ahlm 1, . 

Tabela:
Viborg 4
Podravka 4
Bjasen 2
Lajpcig 2

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball