Žreb završnice Kupa Srbije: Jagodinke najzadovoljnije - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Žreb završnice Kupa Srbije: Jagodinke najzadovoljnije

Žreb završnice Kupa Srbije: Jagodinke najzadovoljnije

0 komentar

 Parovi finalnog turnira za kup Srbije za rukometašice su Naisa- Zaječar i Nopal – Jagodina, odlučio je žreb koji je u petak održan u Jagodini. U tom gradu biće održan i finalni turnir  7. i 8. maja. Najzadovoljnija posle žreba bila je ekipa iz Jagodine jer kada je posle Naise izvučen Zaječar, salom se prolomio pljesak Jagodinaca, kojima se u tom trenutku ostvarila želja da igraju polufinale sa Nopalom.      

-Mi smo dobili u polufinalu željenog protivnika i očekujem siguran prolaz u finalni meč kupa Srbije. Očekujem da u finalu pružimo najbolju partiju u u ovoj sezoni i ponovimo uspeh iz 1993. godine kada smo osvojili kup. Pred punom halom očekujemo da obradujemo našu vernu publiku i sve koji su verovali u nas, rekao je direktor ŽORK Jagodina, Militin Vasić.  

Protekle dve sezone Zaječar nije izgubio ni jedan meč u domaćim takmičenjima.   

-Prošle godine osvojili smo duplu krunu, očekujem da i ove godine to ponovimo. Pretpostavljam da nam neće biti lako.Polufinale sa Naisom biće izuzetno teško, a pretpostavljam da ćemo finale igrati sa Jagodinom, koja igra veoma dobro. Svi u klubu smo optumisti i verujem da ćemo odbraniti kup, rekao je predsednik RK Zaječar, Milan Stanković.

Naisa, i pored teškog žreba, neće da se preda unapred, već najavljuje dobru utakmicu. 

-Nismo imali sreće, jer smo izvukli najtežeg mogućeg protivnika u polufinalu. Ne treba mnogo pričati o Zaječaru, to je skup najboljih reprezentativki Srbije. Svakako da su favorit, ali to ne znači da ćemo sa belom zastavom ući u utakmicu i da ćemo se predati. Pokušaćemo sve da odigramo dobru utakmicu, kazala je direktorka RK Naisa, Vesna Petrović.

I.I.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball