Balkan-Handball.com

ŽRK Bekament počeo pripreme

U neobičnim i neizvesnim okolnostima zbog pandemije korona virusa, ekipa Bekamenta započela je pripreme za narednu sezonu.
 
Na prozivci u prostorijama kluba, stručni štab predvođen  Sašom Boškovićem  predočio je devojkama plan priprema koje će biti sprovedene u Aranđelovcu , a predsednik kluba Nikola Ivanović istakao je da će se uprava kluba uz najveću pomoć Opštine Aranđelovac i kompanije Bekament obezbediti što bolje uslove za rad.
 
Ekipu su za sada napustile Katarina Stepanović i Bojana Agatunović koje će prema sopstvenim najavama karijeru nastaviti u ekipi Radničkog iz Kragujevca , srednji bek Maja Radojičić “ je na trudničkom odsustvu, dok se timu posle porodiljskog odsustva priključila Milica Anić.
Novo ime u redovima Bekament Bukovičke banje je pivotmen Dunja Orlović koja u Aranđelovac stiže iz Mladosti iz Nove Pazove, a pripremama je priključeno nekoliko devojaka iz drugog tima Bekamenta.
 
Kompanija Bekament je za početak priprema obezbedila majice za sve devojke , a nastavak saradnje najavili su i prijatelji kluba iz Fortuna centra , kao i kompanija Knjaz Miloš koja sa svojim brendom AQUA VIVA osvežava devojke i stručni štab na svim prijateljskim i zvaničnim utakmicama kluba.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *