Balkan Handball

Sara Garović u poljskom Koszalinu

Juniorska reprezentativka Srbije, Sara Garović (19), karijeru nastavlja u poljskom Koszalinu sa kojim je potpisala četvorogodišnji ugovor. Poljski prvoligaš rešio je da obezbedi budućnost na pozicijama desnog beka i krila, koje talentovana levoruka igračica može da pokrije. Garovićeva je superligaško iskustvo sticala u dresovima Radničkog, Železničara i novog člana elite, Juniora, a karijeru je započela u ekipi Avale, odakle je prešla u Voždovac.

4 Comments

 1. dubioza kolektiv

  19/01/2014 at 12:15

  Evo kako to kod nas funkcioniše,u ženskom a i muškom rukometu.Ona sa 19 godina i 10 ak godina treniranja odlazi kao poluigrač,veoma talentovana ,levoruka ali nedovoljno obučena,da ne kažem HENDIKEPIRANA.Naravno da je to najmanje njena greška.Identičan primer je i Marsenić,umesto da radi individualno svakodnevno do iznemoglosti i da ode u inostranstvo kao formiran i kompletan ,da klub dobije veliko obeštećenje a reprezentacija rešenje za 10 godina,on trenira intezitetom kao da ima 35 godina i to kod trenera koji ovde piše kolumne o tome šta i kako treba da se radi.Evo Brkoviću neka Marsenić bude tvoj životni doprinos srpskom rukometu i pamtićemo te više i duže nego sve tvoje titule i kupove u srpskoj ligi.

  • istina

   20/01/2014 at 19:01

   brate, ti si najveci rukometni strucnjak.. ako bi bio ljubazan da ostavis svoje podatke, mislim da ces imati mesto kao selektor reprezentacije sveta jer si toliko pametan da je steta da ne budes.

   • dubioza kolektiv

    21/01/2014 at 09:20

    hvala na komplimentu,za sada usmeravam domaće neznalice i samoproglašene trenere ,a ko je u pravu VIDIMO VEĆ GODINAMA !

   • dubioza kolektiv

    21/01/2014 at 10:41

    Molim domaće stručnjake da neko nabroji ili navede /pošto za nabrajanje treba više od 1/u poslednjih 5 godina koji naš igrač je direktno iz naše lige otišao u inostranstvo u neki respektabilniji klub ,a da je tamo ODMAH počeo da igra neku važniju ulogu i za koje obeštećenje ??
    Ja znam smo jednog ,i to samo po obeštećenju a i on dan danas tumara po nebitnim evropskim klubovima /N .Malenčić/

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *