VIDEO: Kiril Lazarov promovisao svoju autobiografiju "Sedam" - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize VIDEO: Kiril Lazarov promovisao svoju autobiografiju „Sedam“

VIDEO: Kiril Lazarov promovisao svoju autobiografiju „Sedam“

zika.bogdanovic
0 komentar

Svoju karijeru, sve ono što je postigao, kao i put do zvezda, najbolji strelac u istoriji makedonskog rukometa, Kiril Lazarov, predstavio je prošlog petka u Skoplju na promociji svoje autobiografije pod nazivom „Sedam“. Knjiga na 77 strana govori o izrastanju jedne istinske zvezde svetskog rukometa, a kako se došlo do njenog naziva, pokušao je da objasni Lazarov:

– Zašto sedam? Znate da sam sedmog juna potpisao ugovor sa Barselonom, od kada počinje novi ciklus, koji bi trebao da popuni praznine u mojoj karijeri. Sedam je broj mog dresa u makedonskoj reprezentaciji. Knjiga ima sedam glava, sedam fotografija u boji, sedam prijatelja koji pišu o mojoj karijeri – rekao je Lazarov na promociji koju su ispratili i svi ljudi iz makedonskog rukometa, kao i veliki broj dece, zainteresovane za reči svog idola.

http://youtu.be/r0mnzxeWnOs

Ostaje nam da se nadamo da će igrači ranga Kireta Lazarova prepoznati koliki uticaj imaju na budućnost ovog sporta, čiji će deo biti i posle igračke karijere. Uz to prepoznavanje, ide i obaveza da se rukometno nasleđe učini dostupnim, da se bude primer i vodilja za neke buduće naraštaje.

 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball