Balkan-Handball.com

PET MESECI KORONE: Odbranili smo tvrđavu zvanu RUKOMET

Pandemija korona virusa nanela je veliku štetu svima, a rukomet je jedan u nizu. Sa igračima i trenerima, organizacijama i takmičenjima, svoj deo kolača poneli su i mediji koji prate rukomet na polju 40×20, među njima i Balkan-Handball.com.

Naporan rad, međutim, isplati se, pa tako sa radošću možemo da istaknemo podatke koje je Balkan-Handball.com zabeležio u sedam meseci 2020. godine u situaciji prekida sezone u martu i perioda od četiri meseci bez odigrane utakmice na bilo kom nivou.

I kada se uzme u obzir da je prošle godine Vardar osvojio EHF Ligu šampiona što je izazvalo veliku pažnju javnosti, zvuči neverovatno podatak da je Balkan-Handball.com imao za 0.21% više posetilaca u period januar-jul 2020 u odnosu na sedam meseci 2019. Ta cifra je već preko 300.000 ljudi, a ukoliko se stvari donekle normalizuju, za očekivati je da će ukupan broj ljudi koji će posetiti Balkan-Handball.com biti na nivou prošlogodišnji 430.000.

Najviše posetilaca Balkan-Handball.com je imao iz Makedonije 26.2%, Srbije 24.7%, Hrvatske 11%, Bosne i Hercegovine 6.6%, Slovenije 5,2%, Nemačke 4.12%, Crne Gore 3.4%…

Čak 85% posetilaca sajtu je pristupilo preko mobilnih telefona, tek 14% sa laptopa/računara.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *