Golmanska elita ponovo u Makarskoj od 16. do 28. juna! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Golmanska elita ponovo u Makarskoj od 16. do 28. juna!

 Izvanredno iskustvo svih polaznika i gostiju 1. Međunarodnog Uniqa kampa rukometnih golmana prethodnog leta u Makarskoj, dobiće svoj nastavak već u junu, kada organizatori pripremaju masovniji, a isto tako ambiciozan i kvalitetno organizovan susret najvećih svetskih golmanskih imena sa mladim čuvarima mreže iz čitave Evrope. Drugi po redu, Kamp u Makarskoj je na programu od 16. do 28.juna, a u dve smene po sedam dana, od najvećih golmanskih imena, moći će da uče, prvo muškarci, a onda i devojke, što je prva i osnovna novina, ovog jedinstvenog projekta. Akcenat će biti i na edukaciji trenera, koji će imati priliku da prisustvuju celokupnom programu Kampa, pa će za njih biti organizovane i otvorene tribine, na kojima će moći da diskutuju sa golmanima i predavačima.

 Prošle godine su obalu Jadrana  posetila imena poput Tijerija Omejera, Danijela Šarića, Mirka Alilovića, Nikole Blažićka, Dragana Jerkovića, Abasa Arslanagića, Mirka Bašića i mnogih drugih, međunarodno poznatih čuvara mreže i trenera, a čitav program je izveden pod stručnom palicom doktora Rogulja sa Univerziteta u Splitu.  Uz humanitarnu utakmicu, na kojoj su se skupile najveće hrvatske rukometne zvezde od Čavara, Saračevića, do Metličića, Vukovića i drugih, Kamp u Makarskoj je definitivno poneo epitet „rukometnog događaja leta 2011“.

Organizatori još uvek „kriju“ imena svih trenera i promotera, ali je već sada sigurno da će kamperi imati priliku da se susretnu sa nekim od legendarnih golmanskih  i trenerskih imena. Suština je u prikupljanju iskustva od najboljih, a u tome Makarani, sudeći po prošlogodišnjem iskustvu, neće pogrešiti:

– Prošle godine smo morali da stopiramo određeni broj prijava, kako bi Kamp zadržao na kvalitetu, a rad imao svoju punu svrhu. Zato i ove godine pozivam zainteresovane da se prijave što pre i na taj način obezbede sebi rukometno leto u Makarskoj – kaže jedan od organizatora, Dragan Vuković i dodaje:

– Održali smo obećanje i ove godine uvrstili i žensku smenu u program Kampa. Očekujemo jako dobar odziv, s obzirom na interesovanje, koje je već prošlog leta bilo veliko.

Sve informacije o Kampu, možete pronaći na redizajniranom zvaničnom sajtu, a utiske od prošle godine u posebnoj prezentaciji.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *