Ristovski i Ivić demonstratori na sedmom golmanskom Kampu u Omišu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Ristovski i Ivić demonstratori na sedmom golmanskom Kampu u Omišu!

Ristovski i Ivić demonstratori na sedmom golmanskom Kampu u Omišu!

zika.bogdanovic
0 komentar

Golman španske Barselone i jedan od najboljih makedonskih čuvara mreže ikada, Borko Ristovski, i hrvatski reprezentativac iz redova aktuelnog šampiona Evrope, poljskog Vive Tauron Kielcea, Filip Ivić, novi su članovi tima demonstratora na sedmom Međunarodnom Kampu rukometnih golmana, koji će ove godine od prvog do sedmog jula biti održan u Omišu. Kao i svake godine, organizatori jednog od najuspešnijih rukometnih projekata na starom kontinentu, a sigurno najreferentnijeg mesta kada je u pitanju rad sa golmanima, trude se da polaznicima omoguće rad sa nekim od vrhunskih čuvara mreže.

Kamperske dane na obalama Jadrana su prethodnih godina provodila imena poput Omejera, Hvita, Šarića, Alilovića, Bašića, Šege , Miklera i mnogih drugih, a Ristovski će biti prvi makedonski čuvar mreže koji će učestvovati kao demonstrator u sedmogodišnjoj istoriji kampa. Za Kamp na kome se svake godine okupi više od 150 golmana iz 20 zemalja, po običaju, vlada veliko interesovanje, a gotovo svi kapaciteti su popunjeni.

 U Omišu će u prvih sedam dana jula sa polaznicima raditi Mirko Bašić, Vladimir Vujović, Haris Porobić ,Tomasz Blaskiewitz, Vanja Radić, Marin Šego, Mirko Alilović, i mnoga druga priznata rukometna imena –

  • Prezadovoljan sam kampom i razvojem čitavog projekta. Trudimo se da iz godine u godinu podižemo standarde, a smatramo da u Omišu imamo sve preduslove za to – kaže direktor Kampa, Mario Čaljkušić.
  • Želeo bih da zahvalim svim prijateljima i trenerima od kojih su neki sa nama od početka. Oni su jako bitan segment projekta. Međunarodni Kamp rukometnih golmana je odavno prepoznat u čitavom svetu, a kao takav ima i veliki značaj za hrvatski rukomet – kaže čovek, koji se nalazi i iza projekta prvog Svetskog Kupa veterana, koji će se održati u Omišu od 28. aprila do prvog maja.

Za prijave na sedmi Međunarodni Kamp rukometnih golmana – posetite sajt Kampa.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball