Rukometna elita na Global Handball Summit u Skoplju - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Rukometna elita na Global Handball Summit u Skoplju

Rukometna elita na Global Handball Summit u Skoplju

zika.bogdanovic
0 komentar

Od četvrtog do osmog januara 2023. godine u jednoj od prestonica evropskog rukometa, makedonskom glavnom gradu Skoplju, rukometni svet okupiće se na „Global Handball Summit“ projektu.

Petodnevni događaj organizovan od strane AGE Sports agencije pruža inspirativne razgovore i prezentacije nekih od najvećih imena iz industrije rukometa. 

„SC Jane Sandanski disaće u ritmu rukometa tih dana. Ovaj projekat kao međunarodna inicijativa ima za cilj da okupi neke od najboljih evropskih i svetskih trenera, u želji da pomogne u razumevanju i projekcijama rukometa kao industrije. Promišljanje, promocija i razvoj su glavni ciljevi ovog događaja, za koji se očekuje da bude veliki uspeh za rukomet na globalnom nivou“, reči su organizatora koji su pripremili odličan program i izuzetno kvalitetnu listu gostiju. 

Svi učesnici Samita imaće priliku da slušaju imena kao što su Lino Červar, Antonio Karlos Ortega, David Davis, Mats Olson, Kiril Lazarov, kao i eksperte iz drugih oblasti – fizičke pripreme (Marija Lojanica), suđenja, analitike, sportske medicine, itd.

Pogledajte listu svih predavača i prijavite se za učestvovanje na Samitu preko sajta

globalhandballsummit.com/

KUPI KARTU.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.