Srpkinje zadovoljne: Pokazale smo da možemo! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEHF EURO 2016 Srpkinje zadovoljne: Pokazale smo da možemo!

Srpkinje zadovoljne: Pokazale smo da možemo!

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Srbije poražena je od Francuske 21:28 u poslednjem meču glavne faze takmičenja na EP 2016 u Geteborgu, ali nije razočarala.

Kapiten Slađana Pop – Lazić:

-Pružile smo maksimum, s obzirom da nam tri bitne rukometašice nisu igrale, a trenutno nam je svaka jako bitna. Drago mi je da smo pružile dobar otpor Francuskoj, nismo se predale. Pokazale smo da možemo, da ima nade za nas. Ostajemo pozitivni za dalje. Pre polaska, od nas se očekivala samo pobeda protiv Slovenije. Mislim da smo prijatno iznenadile dobrim igrama i rezultatima u orvom krugu. Možda su drugi zadovoljni devetim mestom, ali mislim da mi igračice nismo u potpunosti, ali na kraju, s obzirom na pehove koje je pretrpeo tim, i mi možemo biti zadovoljne učinjenim.

Nina Kolundžić, golman reprezentacije Srbije:

  • Bravo za sve devojke kako su se borile, iako je ovaj meč imao mnogo veću važnost za Francuskinje. Pokazale smo karakter, dale sve od sebe i na kraju možemo biti zadovoljne. Deveto mesto je uspeh.

Marija Petrović, pivotmen reprezentacije Srbije:

  • Imali smo pehove sa povređenim igračima, ali se nismo obrukale. Pokazale smo da možemo. Samo da budemo zdrave i napredak u budućnosti je zagarantovan.

Željka Nikolić, desno krilo reprezentacije Srbije:

  • Odigrale smo večeras za sebe, dok su Francuskinje morale da pobede kako bi se plasirale u polufinale. Pružile smo im kvalitetan otpor. Današnja utakmica je pokazala da ovaj tim može da igra na visokom nivou. Treba verovati u nas. Sa svakom narednom utakmicom samo može biti bolje i bolje.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball