Balkan-Handball.com

Jovana Stoiljković pred Slovačku: Da zaličimo na ekipu koja je osvojila svetsko srebro

Ništa od ruke nije polazilo srpskoj bekovskoj postavi u meču sa Francuskom. Napad bez krila, bez širine, bez saradnje sa pivotmenom, loš protok lopte, šabloni za koje su jake Francuskinje uvek imale odgovor. Tako će teško Srbija izboriti glavnu fazu, svesna je toga i Jovana Stoiljković, levi bek:

– Ne znam šta da kažem. Pričali smo da treba krenuti jače, da se borimo, što i jesmo radile, ali napad nije išao. Odbrana je bila korektna. To je uticaj svih ovih problema i taj jedan zajednički trening. To ne sme da se desi u budućnosti.

Šta je problem u napadu?

– Ne znam šta bih rekla.

Kako protiv Slovakinja?

– Moramo maksimalno da uđemo u taj meč. Biće to veoma teško posle ovako poražavajuće utakmice sa Francuskom, ali sigurna sam da ćemo pružiti maksimum i malo više ličiti na ekipu koja je osvojila svetsko srebro.

Poznaješ li Slovakinje?

– Znam Skolkovu, solidan je igrač. Njihovo najjače oružje je polukontra. Trče dosta, ali sa našim vraćanjem nazad i boljim napadom, siguran sam da možemo da izvučemo dva boda.

Šta vam je potrebnije danas, psiholog ili trening?

– I jedno i drugo.

One Comment

  1. milos

    11/12/2014 at 16:17

    Srbija odnosno Boskovic je bacio sve karte da se dobije CG i pregorio ekipu koja je na mecu sa Francuskom bila fizicki i emotivno ispraznjena…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *