Nastavak odbrojavanja u Nišu - 90 dana do Evropskog prvenstva! - Balkan-Handball.com
Naslovna Arhiva Nastavak odbrojavanja u Nišu – 90 dana do Evropskog prvenstva!

Nastavak odbrojavanja u Nišu – 90 dana do Evropskog prvenstva!

0 komentar

o

Ostalo je još 90 dana do početka Evropskog prvenstva! Promocija velikog takmičenja u Nišu održana je ispred TC „Kalča“ i obeležena je merenjem jačine šuta, putem radara, mladih niških rukometaša i rukometašica. Plesni klub „Feniks“ bio je zadužen za dobru zabavu i koreografski nastup. Ovu manifestaciju svojim prisustvom, posebno je uveličala ženska rukometna reprezentacija Srbije.

U kategoriji pionirki, koju su činile učenice OŠ „Ivan Goran Kovačić“, najbrži šut ima Sandra Živadinović (61 km/h). U kategoriji pionira učestvovali su učenici OŠ „Duško Radović“, a najbrži šut zabeležio je Lazar Subotić (74km/h). Kategoriju iomladinki činile su učenice gimnazije „Stevan Sremac“, a najbrži šut imala je Jovana Jovanović (69km/h). Predstavnik Ekonomske škole bio je Jovan Cvetković sa šutem od 68km/h. Predstavnica Naisine škole rukometa, Marija Slavić zabeležila je najbrži šut od 58km/h. Predstavnik rukometnog kluba Naisus, Filip Stojanović zabeležio je šut od 75km/h.

– Drago mi je da vidim toliko dece ovde i čast nam je što zajedno promovišemo Evropsko prvenstvo. Volela bih da sva publika koja se našla ovde, dođe u Čair, da nas podrži protiv Grkinja – rekla je Andrea Lekić, reprezentativka Srbije.

Rukometašice Srbije su pobednicima u svim kategorijama na poklon dodelile reprezentativne dresove. Naredna manifestacija odbrojavanja do prvenstva Evrope, na programu je 28. oktobra, takođe ispred „Kalče“ u Nišu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball