Balkan-Handball.com

Silvio Ivandija nakon velike pobede: Hoću stalno ovakav Zagreb

Odličnom odbranom, ubitačnim napadom i raspoloženim Skokom na golu, PPD Zagreb je sveo Rajn Nekar Leven na šest postignutih golova u drugom poluvremenu. Na kraju 25:21, pobeda je bila neminovna, a bodovi preko potrebni na kontu hrvatskih šampiona.

  • U prvom dijelu smo imali problema u obrani s njihovom igrom 7 na 6 ali u drugom poluvremenu smo bili sjajni u obrani i u napadu. Kada imamo ovoliko raspoloženih igrača lako je održati pravi ritam, ritam koji ja želim da ovaj Zagreb ima cijelo vrijeme i ritam za koji sam uvjeren da možemo držati a na ovaj način možemo igrati sa svima – rekao je trener Zagrepčana, Silvio Ivandija.

Nikolaj Jacobsen, trener Rhein Neckar Löwena:

Čestitam Zagrebu na pobjedi. Dva potpuno drugačija poluvremena da tako kažem. U prvom dijelu igrali smo bolje, obrana čvrsta, vratar dobar ali u drugom je sve to izostalo. Skok je s druge strane bio sjajan kod Zagreba, Zagreb odigrao sjajno prvenstveno u obrani i stigli su do zaslužene pobjede.

Matevž Skok, vratar PPD Zagreba:

Moram reći da sam sretan zbog ove pobjede i da po prvi put osjećam da sam dao nešto ovoj ekipi. Pokazali smo srce, nismo se predavali niti nakon -5 i na kraju sjajnom obranom stigli do velike i moram reći zaslužene pobjede.

Dejan Manaskov, igrač Rhein Neckar Löwena:

U prvom poluvremenu smo stigli do +5 a u drugom neobjašnjivo prokockali sve u vrlo kratko vrijeme. Zagreb je u drugom dijelu igrao sjajno, mi se nismo uspjeli tome prilagoditi i na kraju doživjeli poraz. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *