Furija prejaka za Dance - Španci osvojili drugo zlato! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP 2013 Furija prejaka za Dance – Španci osvojili drugo zlato!

Furija prejaka za Dance – Španci osvojili drugo zlato!

zika.bogdanovic
1 komentar

Reprezentacija Španije, postala je šampion sveta po drugi put! U „San Đordiju“ nije bilo neizvesnosti, ni jedne jedine sekunde, a na terenu je postojao samo jedan tim – Španija. Ko je gledao meč, za njega komentar nije ni potreban, a za ostale je dovoljan rezultat – Španija – Danska 35:19 (18:10). Od samog starta, igrači Ulrika Vilbeka, delovali su uplašeno pred gorostasima u odbrani Španije, koji su sjajnom agresivnošću mleli protivnika, ne dozvolivši mu da digne glavu.

Ni dva tajm-auta Danca u prvom poluvremenu nisu pomogla. Kaneljas, Makeda, Rivera junior, pa Šterbik u drugom poluvremenu, bili su jednostavno prejaki za finale, koje je samo obradovalo Špance. Ostatak rukometnog sveta ostao je razočaran i uskraćen za rukometnu svetkovinu, kakvu čekamo svake druge godine.

Španija je šampion sveta. Zasluženo.

STATISTIKA

www.ihf.info

Možda vam se dopadne

1 komentar

Shpanac 28/01/2013 - 10:03

Mislio sam da Shpanci ne mogu dalje od bronze ali mi je mnogo drago. Finale SP i 17 razlike u jednom trenutku! Sve je islo Shpancima ali neka su im udarili samar prepotentnosti. Zavjesa je spustena pa neka „nasi“ sad vide dje su i sto su. Vise rukometa a manje „ratnih poklica“….za narod, grb, zastavu, drzavu. Ovi nasi ponijese sve bitke na Sutjesci, Neretvi, Uni, Moraci, Savi, Dunavu, Jadranskom moru…

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.