Norvežani besni, Sagosen ne bira reči: Egipćani su nas prevarili, ovo je divlji zapad! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP 2021 Norvežani besni, Sagosen ne bira reči: Egipćani su nas prevarili, ovo je divlji zapad!

Norvežani besni, Sagosen ne bira reči: Egipćani su nas prevarili, ovo je divlji zapad!

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Norveške je u utorak stigla u Egipat, međutim, nije ih sačekalo ono što im je obećano i čemu su se nadali.

-Ovo je paridija, najblaže rečeno. Sve ovo od dolaska u Egipat do sada je jedna velika sprdnja. Nema sistema, nema organizacije koju su nam obećali. Uslovi su katastrofalni, i postaju sve gori iz sata u sat. Ovde se ljudi bez problema šetaju okolo bez maske, čak i jedemo sa njima u istoj prostoriji. Od svega što su nam organizatori obećali u cilju prevencije, apsolutno ništa nije ispunjeno. Ovo se nikako ne može nazvati „Bablom“ – besan je i razočaran Sander Sagosen u izjavi za Norveški vg.no.

-Morali smo da uspostavimo naša interna pravila, ali ni to ništa ne garantuje, ovo ovde je „divlji zapad“. Ne ostaje nam ništa drugo nego da prekrstimo fige i nadamo se da se nećemo zaraziti.  U početku nisam mislio da Svetsko prvenstvo treba otkazati, nadao sam se da će biti organizovano onako kako su najavljivali. Ali na osnovu ovoga što smo do sada iskusili, nemoguće je ne ispitati ponovo takav stav – zaključio je najbolji norveški igrač.

https://www.handball-planet.com/norway-arived-in-egypt-sagosen-furious-this-is-a-big-joke-we-are-not-safe-at-all/

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball