Potpisan ugovor o sportsko-medijskom partnerstvu RK Zaječar i Balkan-Handball.com - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaZaječar Potpisan ugovor o sportsko-medijskom partnerstvu RK Zaječar i Balkan-Handball.com

Potpisan ugovor o sportsko-medijskom partnerstvu RK Zaječar i Balkan-Handball.com

0 komentar

 Šampion Srbije u ženskoj konkurenciji, osvajač dve „duple krune“ u prethodne dve sezone, RK Zaječar i najpopularniji rukometni medij na prostorima bivše Jugoslavije i šire, Balkan-Handball.com, potpisali su ugovor o sportsko-medijskom partnerstvu u narednoj sezoni.  Bliska saradnja između dva brenda, sportskog i medijskog, u oba slučaja sa jasno koncipiranim vizijama u rukometnom svetu, koristiće, verujemo, celokupnoj rukometnoj zajednici u Srbiji i regionu.  Balkan-Handball.com će u sklopu svojih aktivnosti, raditi na obaveštavanju rukometne i šire, sportske javnosti o aktivnostima ambicioznog sportskog kolektiva iz istočne Srbije i građenju autentičnog imidža kluba. Sa druge strane, najuspešniji klub u ženskom sportu južno od Beograda, svojim resursima će omogućiti našoj kući da uvek bude na licu mesta, svedok vrhunskih rukometnih događaja i na taj način, još više, utvrdi svoje mesto na mapi specijalizovanih rukometnih medija u Evropi. Ugovor o saradnji u slovačkim Mihalovcima, gde su Zaječarke uspešno pregurale pretkvalifikacije za Ligu šampiona, potpisali su urednik Balkan-Handball.com, Života Bogdanović i predsednik UO RK Zaječar, Milan Stanković:

– Izuzetno sam zadovoljan potpisanim ugovorom o saradnji sa vama, jer smatram da bolju medijsku kuću na Webu, koja bi na adekvatan način ispratila naše rezultate, nismo mogli da nađemo. S obzirom da u prethodne dve godine, i pored osvojene dve „duple krune“ bez poraza, nismo bili medijski adekvatno ispraćeni, na ovaj način želimo da poboljšamo imidž kluba, a da medijska slika o nama bude na nivou naših sportskih rezultata – izjavio je Stanković i prokomentarisao evropski put Zaječara:

– Iskreno, razočaran sam, jer sam očekivao veći kvalitet protivnika na pretkvalifikacionom turniru, posebno Turkinja. Nismo želeli da kalkulišemo da biramo između Viborga i Skoplja.  Igrali smo maksimalno i lako osvojili prvo mesto. Već su krenule pripreme za Dansku, gde ćemo prvo igrati sa Klužom. Nadamo se najboljem.

U sklopu sporazuma, predviđena je i posebna stranica, na kojoj će posetioci Balkan-Handball.com, kao i predstavnici medija, moći da pronađu sve potrebne informacije o aktivnostima RK Zaječar.  Već od večeras, sve vesti o RK Zaječar, moći ćete da nađete na adresi: https://www.balkan-handball.com/zajecar

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball