Iznenađenje u Arabiji: Predrag Petljanski osvojio kup - Balkan-Handball.com
Naslovna Azija Iznenađenje u Arabiji: Predrag Petljanski osvojio kup

Iznenađenje u Arabiji: Predrag Petljanski osvojio kup

Marko Marjanović
0 komentar

Srpski trener Predrag Petljanski režirao je veliko iznenađenje u kupu Saudijske Arabije, pošto je njegov AL Nor kao autsajder stigao do trofeja savladavši u finalu tim Madhara, koji sa klupe vodi Španac Fernando Berbeto, rezultatom 25:24.

Uspeh stručnjaka iz Bačke Palanke je utoliko veći ako se zna da je na polusezoni seo na klupu kluba koji se nalazi u velikim finansijskim problemima, problemima sa povređenim igračima, i koji nema stranog rukometaša u svojim redovima. 

Tim bivšeg trenera Sintelona i Spartaka je od istog rivala kojeg je savladao u finalu kupa, poražen sa sedam razlike u šampionatu. 

Al Nor ne može da se uključi u borbu za titulu zbog lošijih rezultata u prvom delu sezone, ali priliku za novi trofej ima u Super kupu, koji je na programu od 25. do 28. aprila. 

Predrag Petljanski je u Saudijskoj Arabiji osvojio titulu i kup sa Al Norom, Super kup sa Mudharom, dok je u Bahrainu sa Najmom osvojio dve titule prvaka države i drugo mesto u Azijskoj Ligi šampiona, odnosno na Arabskom klupskom sampionatu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball