Sudar najprijatnijih iznenađenja Superice u Plani - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Sudar najprijatnijih iznenađenja Superice u Plani

Sudar najprijatnijih iznenađenja Superice u Plani

zika.bogdanovic
0 komentar

Interesantan duel odigraće se u Velikoj Plani, gde zahuktaloj Moravi u nizu od tri pobede stiže Sloga iz Požege (19). Dva tima koja su najprijatnije iznenađenje srpske Super lige ove sezone, odmeriće snage za vrlo važne bodove, koji bi novajlijama u ligi dala nadu za plej-of.

– Bio je to praznik rukometa u Velikoj Plani, prvi naš meč za bodove sa Partizanom i pobeda u uzbudljivom finišu. I mi i oni smo imali svoje minute. Gosti su serijom 6:0 preokrenuli i poveli sa plus dva, ali smo mi bili spretniji i sretniji u finišu – prokomentarisao je trener Planjana Ivan Milojević pobedu nad Partizanom 30:29 u prethodnom kolu, a onda dodao:

– Igramo protiv najkompletnijeg sastava u ligi. Sloga nije slučano tu gde jeste. Sjajna ekipa koja je sada još jača dolascima Žegarca, i pre svega povratkom Gojkovića, koji je po mom mišljenju među tri najbolja beka lige. Oni su jednom nogom već plej – ofu, što znači da nam bodovi protiv njih verovatno neće bitni presudni, ali to ne znači da ne idemo na pobedu – naprotiv. Igrači su jako motivisani da savladaju narednog rivala. Svesni smo njihovog kvaliteta, ali tvrdim da možemo dobiti utakmicu. Igraćemo maksimalno, bez ikakve kalkulacije – najavljuje Milojević.

Trener Sloge Slaviša Laković ovako je video poraz u Šapcu 21:18:

– Očekivao sam mnogo više od mojih igrača. U Šapcu smo videli sudar dve najbolje odbrane u ligi što su momci i pokazali na terenu. Što se tog segmenta tiče, Darko Arsić, golman domaćih je odneo prevagu. Bio je jedan od najboljih na utakmici, i uz Stefana Ilića u napadu, presudio u korist Metaloplastike. Probali smo i sa 5-1, i sa 4-2 odbranom, ali nismo uspeli. Nisam zadovoljan.

Gostujete Moravi koja je u seriji od tri pobede…

– Morava je iskusna ekipa koja je dugo zajedno. Vezali su tri pobede, u najnezgodnijem trenutku im idemo na noge. DAćemo svoj maksimum, pre svega, da pružimo bolju partiju nego u Šapcu. Imaju blagu prednost. Mi ćemo dati sve od sebe. Vratio nam se levi bek Gojković. Bio je u Nemačkoj tri-četiri meseca i potrebno mu je vreme za adaptaciju. Posle toga ga očekujem na nivou od ranije –  zaključio je Laković.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball