Član UO RSS Milan Đukić jasan: Boškoviću, na potezu si! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Član UO RSS Milan Đukić jasan: Boškoviću, na potezu si!

Član UO RSS Milan Đukić jasan: Boškoviću, na potezu si!

zika.bogdanovic
5 komentari

Eliminacija sa Svetskog prvenstva u Danskoj i propuštena šansa da se plasira na Olimpijske Igre u Riju, teško je pala svima u srpskom rukometu. Jedan od onih koji je među prvima jasno izrazio stav o budućnosti ženskog državnog tima i statusu selektora Saše Bošković,  jeste član Upravnog odbora RSS i predsednik RK Vojvodina, Milan Đukić:

-Bio sam, i biću uvek protiv toga da igrači kreiraju tim, menjaju trenera ili selektora. Nema veze da li se radi o klubu ili reprezentaciji. Jednostavno, zna se šta je čiji posao. Igrač igra, selektor selektuje, uprava upravlja. To je striktna podela. Ako igrači selektuju trenera, onda i uprava može da selektuje igračice, pa ne vidim razlog zašto onda neko iz uprave ne bi igrao. To se zove anarhija – jasan je Đukić, koji dodaje:

-U uređenom sistemu, za koji sam se uvek zalagao, tačno se zna ko šta radi, i ko za šta odgovara. I tu dolazimo do odgovornosti. Nema nikakvog zaklanjanja, nema izveštaja i usvajanja, lobiranja i prebrojavanja. Ako imaš časti i morala, shvatiš kada je kraj. Sam donosiš odluku da podneseš odgovornost za svoj rad, svoj način rada i svoje odluke. A da je kraj, kraj je. Sajo Boškoviću, na potezu si!- izrazio je svoj stav predsednik srpskog šampiona i član srpske rukometne Vlade.

Možda vam se dopadne

5 komentari

Ana vojcic 14/12/2015 - 23:24

Gospodine Milane Djukic, vi koji ste u upravi treba da snosite najvecu odgovornost, na potezu ste i vi! O Saji ne treba ni komentarisati. A sta da rade sad igracice koje su propustile sansu da igraju Olimpijadu, da cekaju „novog Saju“, jel ?!

Odgovori
Gol Girl 15/12/2015 - 09:03

Da igraju Olimpijadu.
O dear God …
Olimpijada se ne igra.
Ucestvuje se na Olimpijskim igrama.
Bavi se rukometom ne pametuj.

Odgovori
историја нас не научи 16/12/2015 - 09:40

Играчице које су пропустиле шансу да буду учеснице на О.И. треба да седну и да размисле да ли је све ово вредело ? Да ли је вредно да попотиш репрезентацију зато што њих четри желе другог селектора ?
Хоће ли сада икада видети О.И. ? Тешко. Због Саје ? дајте молим вас…
Дакле плаћена је велика цена. Сви су губитници.
А ти девојчице настави да тренираш и гледај у лопту и паркет.
Не следи пут својих , не баш паметних колегиница, које се расправљају са савзом, селектором, члановима УО, предсендиком.
Твој посао је да играш !!! тј. да браниш

Odgovori
jole 29/12/2015 - 01:10

Veoma oštrouman zaključak.One treba da razmisle? A o čemu to? Da li da pristanu na sramotu zarad čega, zarad 4.500 evra koje dobija taj koji ih sramoti.Za stereotipno razmišljanje -dina Djukića.On priča o podeli odgovornosti.Da li se on oseća odovornim što je selektor izabran mimo pravilnika.Izabrao a i predložio predsednik RSS-a a ne Stručni savet koji je on raspustio.Šta očekuje g-din Djukić, da ove igračice sagnu glavu pred nestručnošću,kvazipatriotstvom, poltronstvom,nepismenošću. Pa nije ovo 45-ta i izbacivanje parola.Šta si ti g-dine Djukiću konkretno rekao u vezi izbora Saje za selektora.Nikada ništa, ćutao si a sada dižeš glavu jer se čamac ljulja.Ja mislim da si ti saučesnik sa čitavim RSS-om za uništavanje rukometa.Nemoj da glumiš nevinog.

Odgovori
Cole 04/02/2016 - 07:41

da li ti stvarno mislis da je privilegija biti u RSS ?
Pa nije. Otrrajte njega i Bozu i ode RSS razmim Lazicima …

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball