Preko 1200 rukometnih klinaca se borilo za Trofej Zrenjanina - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Preko 1200 rukometnih klinaca se borilo za Trofej Zrenjanina

Preko 1200 rukometnih klinaca se borilo za Trofej Zrenjanina

zika.bogdanovic
0 komentar

Zrenjanin je tokom prazničnog vikenda bio domaćin velike dečije rukometne manifestacije, održan je prvi Trofej grada Zrenjanina. Tri dana, 80 ekipa iz Srbije i zemalja u okruženju sa preko 1200 devojčica i dečaka učestvovalo je na turniru u po četiri uzrasne kategorije u obe konkurencije. Bio je to pravi praznik rukometa, deca su igrala u pet hala u Zrenjaninu i Žablju, viđene su interesantne i kvalitetne utakmice tokom sva tri takmičarska dana a najboljim ekipama i pojedincima na kraju su pripale zaslužene nagrade. Najbolji u mini rukometu (2004. godište i mlađi) bili su Metaloplastika, kod dečaka i Novi Beograd, kod devojčica.

U 2003. godištu pobedili su RK Beograd (devojčice) i Kamp Rastimo (dečaci).Kamp Rastimo je uzeo titulu i u 2002. godištu za dečake, dok su Nišlijke, Naisa, bile najbolje u konkurenciji koja je godinu dana starija.

U najstarijoj konkurenciji kod devojčica pobedila je ekipa Srema (1999.) a kod dečaka u 2000. godištu bila je ubedljivo najjača konkurencija (čak 16 ekipa) i tu je potpuno zasluženo slavila ekipa Vojvodine, koja je u finalu pobedila C.zvezdu.

Iz Vojvodine je i najbolji igrač Trofeja, Nikola Jeremić koji je kao nagradu dobio sedam dana boravka na kampu Ratka Nikolića gde će imati prilike da se sjajne trenere još više napreduje.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball