Navijači darivali igrače, Partizan se zahvalio - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Navijači darivali igrače, Partizan se zahvalio

Navijači darivali igrače, Partizan se zahvalio

zika.bogdanovic
0 komentar

Beogradski Partizan je izgubio meč Super lige u Požegi od domaće Sloge, ali je dobio mnogo toga van terena, pre svega, ljubav svojih vernih navijača. Pristalice crno-belih iz Užica, Požege, Arilja i Ivanjice, došli su da pruže podršku svom timu, ali se sve nije završilo sa poslednjim sudijskim zviždukom. „Treće poluvreme“ su organizovali navijači, časteći večerom crno-bele, koji se nalaze u katastrofalnoj finansijskoj situaciji, a deo je otišao i na džeparac momcima koji bez pogovora izvršavaju svoje profesionalne obaveze. Klub se oglasio tim povodom:

„Proteklog vikenda je naš klub po prvi put igrao u Požegi jednu takmičarski utakmicu. Naš tim je poražen, ali ovde želimo da izjavimo veliku zahvalnost našim navijačima. Naime, gostovanje u ovom kraju je alarmiralo naše pristalice iz Užica, Požege, Arilja, Ivanjice koji su došli da pruže podršku našim momcima i klubu u veoma teškoj situaciji. Navijanje tokom celog meča, gde je mnogo pre kraja bilo jasno da ćemo biti poraženi, zatim organizovanje večere i darivanje igrača se teško može opisati rečima. Jednostavno tu privrženost, ljubav prema klubu i podršku je trebalo osetiti. Osećamo potrebu da se još jednom javno zahvalimo svim dobrim ljudima koji su bili u Požegi te večeri. Daćemo sve od sebe da se uskoro još jednom vidimo u Požegi kada se bude igrao play-off. Pozivamo sve navijače da nam daju podršku u narednim utakmicama. Prilika je već u subotu 20. februara od 19 časova na Banjici“.

Partizan igra sa Požarevcem jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Radi se o borbi za poziciju broj 4 u subotu od 18 časova na Banjici.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball