Marsenić morao da objašnjava: Nisam pričao Makedoncima, već nekima u Srbiji - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Marsenić morao da objašnjava: Nisam pričao Makedoncima, već nekima u Srbiji

Marsenić morao da objašnjava: Nisam pričao Makedoncima, već nekima u Srbiji

zika.bogdanovic
1 komentar

Pobedom nad Monpeljeom 34:26, rukometaši Vardara završili su takmičenje u preliminarnoj fazi takmičenja u EHF Ligi šampiona na trećem mestu. Posle duela sa Francuzima, medijima se na konferenciji za medije obratio i srpski reprezentativac, Mijailo Marsenić, koji je ponovo bio izviždan od navijača zbog izvesnog spornog gesta na meču Makedonije i Srbije na EURO 2016:

-Ovo je bio mnogo težak meč za nas, prvih 15 minuta, kao što je rekao naš trener, igrali smo dobro, a potom upali u krizu koja nas je držala do sredine drugog poluvremena. Tada smo sa nekoliko kontri uspeli da se odvojimo i dođemo do pobede – rekao je Marsenić i prokomentarisao zvižduke:

-Iskreno, malo mi je neprijatno, zato što to što sam rekao nije se odnosilo na Makedoniju. Ovde igram, ovde zarađujem hleb, tako da je nelogično to da napravim. Precizno se to odnosilo na neke ljude u Srbiji, koji nisam imali dovoljno vere u nas, nismo imali podršku od njih. Ne mogu nikome da zabranim da zviždi, ali hoću da kažem da to nije bilo namenjeno Makeoniji. Moje je profesionalno da radim, treniram i igram, da dam maksimum, a nadam se da će publika to vremenom shvatiti i prestati da zviždi – rekao je Marsenić.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Namrad 07/03/2016 - 14:53

Procitah pitanje za koga navijam ?Nemogu odgovoriti .Nakon puno pitanja koja postavih sebi ne nadzoh odgovor.Mislim da sam ipak navijac RUKOMETA/HONDBAJA. Pzdrav divnoj Novini uz molbu budite cijeli Balka ili cijala JY
Pozdra Namik Norveska

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball