Balkan-Handball.com

Aktivno na Slanoj bari: Rojeviću novi ugovor, predstavljeni Prodanović i Potpara

Sigurnim koracima srpski šampion, Vojvodina, ušla je u novu sezonu. Podmlađen sastav, uz nekoliko iskusnih igrača, ubedljivo je na startu SEHA Gazprom lige slavio u Nišu (20:27). Kao potvrdu dobrog rada u prethodnom periodu, mladi strateg, Boris Rojević, potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Ekipu je preuzeo u aprilu mesecu ove godine, nedugo pre početka plej-ofa u nacionalnom šampionatu, da bi se na kraju sezone slavila nova titula na Slanoj bari, šesta uzastopna. Rad u minulom periodu sa seniorskom ekipom, zapaženi rezultati u omladinskom pogonu, kao i dobar početak nove sezone, bili su dovoljan razlog upravi tima iz Novog Sada da ponudi novi ugovor Rojeviću.

Na današnjoj konferenciji na Slanoj bari, pored zvaničnog produžetka saradnje sa Borisom Rojevićem, srpski šampion je predstavio i nova pojačanja. Pored povratnika u srpski rukomet, nekadašnjeg desnog krila reprezentacije Srbije, Rajka Prodanovića, još jedan igrač došao je u redove Vojvodine. Reč je o levom beku, Milanu Potpari (22), momku koji je prošao mlađe reprezentativne kategorije, ponikao je u Crvenki, a u Novi Sad dolazi iz Spartak Vojputa.

Vojvodina će sledeći meč u okviru SEHA Gazprom lige odigrati u sredu, kada će na Slanoj bari dočekati slovački Tatran iz Prešova, a početak susreta zakazen je za 19 časova.

 

One Comment

  1. Pingback: SEHA: Tatran silan u Novom Sadu! | Balkan Handball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *