Alušovski: Samo najbolje je dovoljno! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Alušovski: Samo najbolje je dovoljno!

Alušovski: Samo najbolje je dovoljno!

Marko Marjanović
0 komentar

Rekorder po broju titula u SEHA Gasprom ligi, skopski Vardar, pokušaće da peti put u nizu pobedi PPD Zagreb u polufinalu regionalnog takmičenja i plasira se u finale, gde bi se borio za četvrtu uzastopnu titulu. Strateg prvaka Evrope, Stevče Alušovski, svestan je da će njegov tim biti kadar za tako nešto jedino ako na terenu pruži sve svoje mogućnosti.

Ovo je jako specifičan fajnal-for jer se održava praktično na startu nove sezone. Napravilo smo novi tim, nadam se da ćemo posle tepkog duela sa Nekseom biti pravi, da ćemo odigrati najbolje što možemo, i da ćemo, ako to bude dovoljno, ponovo biti šampioni. Imamo devet novih igrača, a tu si starosedeoci poput Stoilova i Dibirova, da ne nabrajam sada sve. Nadam se da ćemo biti kompaktna grupa koja će predstaviti Vardar u najboljem svetlu ove sezone. 

Protiv Neksea smo imali malo sreće, ali smo je svakako zaslužili. Ta utakmica je zapravo pozitivno iskustvo, jer smo mogli da detektujemo greške, i radimo na tome da ih ne ponovimo u budućnosti  – rekao je trener Vardara pred polufinalni duel sa PPD Zagrebom (petak, 20.45).

Foto: SEHA

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball