ARKUS dobio novo rukovodstvo: Otišli Đukić i Šolević - Ljubiša Stoiljković novi predsednik UO - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan ARKUS dobio novo rukovodstvo: Otišli Đukić i Šolević – Ljubiša Stoiljković novi predsednik UO

ARKUS dobio novo rukovodstvo: Otišli Đukić i Šolević – Ljubiša Stoiljković novi predsednik UO

zika.bogdanovic
0 komentar

U prostorijama hotela ,,M“ danas je održana vanredna sednica Skupštine Asocijacije rukometnih klubova superlige (ARKUS).

Predsednik Skupštine Milorad Lađarević vanrednu sednicu zakazao je zbog ostavke koju je Milan Đukić podneo na mesto predsednika Upravnog odbora ARKUS, kao i zbog redovnih aktivnosti Skupštine, koje se održavaju u ovom periodu godine.

Sednici je prisustvovala Milena Delić, predsednica Rukometnog saveza Srbije, koja je pozdravila prisutne i obratila im se ispred RSS.

Doneta je odluka o prijemu novih članova Asocijacije, a to su klubovi koji su izborili plasman u ARKUS ligu na osnovu rezultata ostvarenih u sezoni 2021/22. ŽORK ,,Kikinda” i ŽRK ,,Pančevo” su ženski klubovi koji su se priključili Asocijaciji, dok su u muškoj konkurenciji to RK ,,Topličanin” i MRK ,,Kikinda”.

Ljubiša Stojiljković izabran je za naslednika Milana Đukića na čelu Upravnog odbora, a funkciju potpredsednika UO vršiće Stojan Radanović i Dragan Škrbić. Za članove UO izabrani su Darko Jevtić, Slaviša Stojinović, Željko Perkunić, Dragan Lozo, Nemanja Milojević i Stavro Rašković.

Takođe, na današnjoj sednici birao se i jedan član Nadzornog odbora, a doneta je odluka da to, uz Srbislava Nešića, predsednika NO, i Snežane Tufegdžić, bude Slavko Dukić.

Konačno, i Skupština Asocijacije rukometnih klubova superlige dobila je novog predsednika, a tu funkciju ubuduće će obavljati Miško Tomić, dok Bojan Nikitović ostaje potpredsednik.

Jedna od tačaka dnevnog reda današnje sednice bila je i izveštaj o radu ARKUS lige u prethodnom periodu. 

Funkciju direktora ARKUS lige posle tri uspešne sezone u kojima su podignuti standardi više neće obavljati Miodrag Šolević.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball