Rekonstrukcija tima: Ređaju se potpisi u Ohridu, Nikola Grubić i Vladimir Bojanić nova pojačanja - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanMakedonija Rekonstrukcija tima: Ređaju se potpisi u Ohridu, Nikola Grubić i Vladimir Bojanić nova pojačanja

Rekonstrukcija tima: Ređaju se potpisi u Ohridu, Nikola Grubić i Vladimir Bojanić nova pojačanja

Marko Marjanović
0 komentar

Posle ne tako uspešne sezone, Ohrid je krenuo u rekonstrukciju tima sa novim trenerom Goranom Andonovskim. „Gladijatori“ su veoma aktivni na tržištu…

Kao značajna pojačanja, predstavili su dva srpska igrača. Iskusni pivotmen Vladimir Bojanić (28) stigao je iz turskog prvaka Bešiktaša. Iako relativno mlad, promenio je veliki broj klubova – Vojvodina, Metaloplastika, Partizan, Trimo Trebnje i Gorenje.

Potpisao je dvogodišnji ugovor, baš kao i njegov zemljak Nikola Grubić. Dvadesetrogodišnji desni bek je u domovini nastupao za Partizan i Dubočicu. 

Važna vest za klub je i nastavak saradnje sa turskim srednjim bekom  Halilom Ozturkom, koji je tokom prošle sezone stigao iz Metalurga. Golman Viktor Vasilevski dolazi iz Golden Arta, a srednji bek Stefan Boškovski iz Jehone. 

Najzvučnije pojačanje je Toše Ončev iz Trimo Trebnja, a iz Prilepa se na jezero seli i gruzijski tandem iz Prilepa, Zurab Cincaze i Hazein Rustamov. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball