Banjaluka pozdravila vicešampionke sveta - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Banjaluka pozdravila vicešampionke sveta

Banjaluka pozdravila vicešampionke sveta

Zorica Radojkovic
0 komentar

Rukometašice Srbije odigrale su u Banjaluci revijalni meč sa selekcijom Republike Srpske, u kome su očekivano odnele ubedljivu pobedu, 42:26. Ovo je bio prvi nastup reprezentativki Republike Srpske i na rezultat se ni u jednom momentu nije obraćala pažnja. Meč imao i humanitarni karakter. 50 odsto prihoda od ulaznica ide za pomoć sestrama Tatjani i Milani Gajić, koje boluju od Laforine bolesti.

U utakmici koja je poslužila da na prvom mestu zabavi publiku, Andrea Lekić, Sanja Damnjanović i Dragana Cvijić, jedno poluvreme odigrale su u timu Republike Srpske što je iskorišćeno za brojne egzibicije i veliko oduševljenje 1000 gledalaca u banjalučkom Boriku.

„Veliki dan za rukomet i istorijska utakmica za srpski narod. Igrati pred ovakvom publikom i biti ovako dočekan je nešto fantastično“, istakao je Saša Bošković, selektor nacionalnog tima Srbije.

„Nikad nisam igrala u ovako opuštenoj atmosferi i meni je posebno drago, jer sam igrala za obe reprezentacije! Volela bih da ponovo igram i Banjaluci i da ostanemo malo duže, jer su ovde ljudi divni“, rekla je Sanja Damnjanović, reprezentativka Srbije.

 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball