BiH želi da iznenadi u "Čairu", Benjamin Burić: "Puna hala za pravi užitak" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan BiH želi da iznenadi u „Čairu“, Benjamin Burić: „Puna hala za pravi užitak“

BiH želi da iznenadi u „Čairu“, Benjamin Burić: „Puna hala za pravi užitak“

zika.bogdanovic
0 komentar

Poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Danskoj, reprezentacije Srbije i Bosne i Hercegovine igraju u nedelju od 19 časova. Glavni junak u osvajanju prvog boda selekcija BiH u ovom ciklusu kvalifikacija protiv Austrije u Visokom, bio je budući čuvar mreže Gorenja, Benjamin Burić, koji će sa svojim timom pokušati da oteža posao „Orlovima“ da stignu do prvog mesta u grupi:

– Više smo želeli pobedu od Austrijanaca – kaže Burić za Balkan-Handball.com i nastavlja priču o poslednjem meču:

– Malo su nas potcenili, kada su videli u kom sastavu ih dočekujemo, da igramo bez glavnih igrača. To im se obilo o glavu, na kraju su nas stizali. Bila bi to zaslužena pobeda, da smo uspeli da ih savladamo, pošto smo gotovo čitav meč bili u vođstvu – dodaje Burić, koji je bio i najbolji akter meča sa 15 odbrana:

– Zadovoljan sam svojom partijom, ali stvarno se čitava ekipa borila 60 minuta. Svi žele da se nametnu selektoru, tako da su svi dali svoj maksimum.

Da li ste spremni da pružite žestok otpor Srbiji u Nišu?

– Spremni jesmo i želimo da napravimo iznenađenje. Srbija je sada dobila krila pobedom u Astrahanu, ali pokušaćemo da napravimo dobar rezultat. Prvi put igram u „Čairu“. Na mene neće uticati atmosfera, a mislim ni na većinu mojih saigrača. Biće pravi užitak igrati, ako hala bude ispunjena do poslednjeg mesta – želi spektakl golman bosanskohercegovačke reprezentacije,koji je sa banjalučkim Borcem osvojio „duplu krunu“ ove sezone.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball