Sanja Damnjanović: Sa Danskom i Brazilom za prvo mesto - Koreja želja za osminu finala - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Sanja Damnjanović: Sa Danskom i Brazilom za prvo mesto – Koreja želja za osminu finala

Sanja Damnjanović: Sa Danskom i Brazilom za prvo mesto – Koreja želja za osminu finala

zika.bogdanovic
1 komentar

Jedna od tri srpske reprezentativke, prisutne na žrebu, bila je i najbolji levi bek EURO 2012, Sanja Damnjanović. Evo kako je nova igračica danskog Viborga, prokomentarisala protivnike u grupi B, u kojoj će se Srbija sastati sa Danskom, Brazilom, Kinom, Japanom i Alžirom, koju je izabrao selektor Saša Bošković:

– Nemam šta puno da kažem o grupi, dobra je. Niko ne može da bude dovoljno pametan da kaže šta je bolje – biti u slabijoj ili jačoj grupi i onda na taj način imati drugačije ukrštanje posle. Ceo dan je moglo da se kalkuliše oko toga, ali selektor je na kraju prelomio za tri minuta. Dansku smo pobedili na EP, videli smo da možemo da igramo sa njima. Brazil je dobra ekipa, ali se nadam da neće ponoviti igre kao pre dve godine kada su bile domaće. Ostale ekipe su slabije – kaže Sanja i merka rivala u osmini finala:

– Naravno da nam je želja da budemo prve u grupi, a u ukrštanju, najbolje bi bilo da se sretnemo sa Korejom. Najrealnije je da se sretnemo sa njima ili sa Holandijom. Holanđanke nisu slučajno izbacile Rusiju. Stvarno su jake. Grupa je jaka, može i neko drugi da dođe u obzir.

Ko su favoriti za sam vrh?

– Osim nas, tu je naravno branilac titule, Norveška. Pored Norvežanki, izdvojila bih Mađarsku, koja ima skup odličnih rukometašica – zaključuje Sanja.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Nenad 15/06/2013 - 23:57

Hrvatske nema na svjetskom prvenstvu.Navijat ću za cure iz Srbije.Sanja je nažalost otišla iz Podravke,ali eto došle su dvije Jelene.Trifunović i Živković.Nadam se da će se uklopiti u ekipu i vjerujem da će postati ljubimice navijača kao što je bila i Sanja.

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball