Bojana Popović presrećna: Ovo je neverovatan uspeh - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Bojana Popović presrećna: Ovo je neverovatan uspeh

Bojana Popović presrećna: Ovo je neverovatan uspeh

zika.bogdanovic
0 komentar

Selektorka reprezentacije Crne Gore, Bojana Popović, nije krila zadovoljstvo plasmanom u polufinale EHF EURO 2022 nakon pobede nad Rumunijom 35:34.

„Znale smo da će biti ovako, za to smo se i spremale. Rumunke imaju kvalitet, znale smo da ćemo morati da imamo najveći fokus na Neagu i Pinteu, pokazale su da su tvrd protivnik. Odlučivala je jedna lopta, Itana je bila fantastična, nosila je cijelu ekipu u napadu. U odbrani smo mogle i morale bolje, ali tako se utakmica otvorila, da ide na više golova. Ponosne smo, toliko emocija je u meni, da mi dođe da plačem, ali ću sačuvati suze za neko drugo vrijeme“, rekla je rođena Nišlijka.

„Nevjerovatne djevojke i borba. Sve su imale svoju ulogu, ispoštovale je, nije se postavljalo pitanje ko će koliko da uđe, da li da se odigra jedna odbrana ili napad. Ponosna sam i zahvalna im na svemu što su dale do sada. Naš cilj je ostvaren, trebalo bi da uživaju u svemu što slijedi, što ćemo biti na završnom turniru. To je velika stvar za Crnu Goru, sa koliko aktivnih seniorki raspolažemo ovo je nevjerovatno. Znamo naše mane, ali i kvalitete, ali kad osjetimo poraz koji nas boli znamo kako da to prebrodimo. Ne ostavljamo ništa za naredne dane, već odmah rješavamo sve. Tako smo i poslije Francuske probale smo da se dignemo što prije, zato smo i odigrale ovakvu utakmicu danas“, zaključila je nekada najbolja rukometašica sveta.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball