Borbenošću i publikom srušiti Kadeten! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Borbenošću i publikom srušiti Kadeten!

Borbenošću i publikom srušiti Kadeten!

0 komentar

Šansu za pobedu na startu Lige šampiona, rukometaši Vardara Pro vide u agresivnoj i borbenoj igri, nošenoj podrškom sa tribina. Po rečima trenera Vujovića, ekipa Kadeten Šafhauzena je izuzetno jaka, ali šansu vidi u tome da će Švajcarci pokleknuti u paklenoj atmosferi "Kala".
– Objektivno su jači, što ne znači da će pobediti. Od tri tima u grupi, jedino ravnopravno možemo da se nosimo sa njima. U tom dvomeču je naša šansa.
Skopljanci nisu nikada pobedili na otvaranju Lige šampiona. Pre dve godine su bili blizu, ali je Pick Szeged odneo bod iz Skopja.
– Znamo da su u odličnoj formi, pobedili su u prva četiri kola prvenstva, imaju 11 internacionalaca, budžet od 3,5 miliona evra, odličnu organizaciju. Imena poput Podpečana, Žurke(igrao u Zagrebu), dva poljska reprezentativca, Gorana Perkovca na klupi koji sve to uspešno vodi, ulivaju poštovanje – kaže Vujović.
U novu sezonu Vardar ulazi sa devet novih rukometaša. Istovremeno, klub je napustilo osam.

– Nedostaje nam bek šuter. Tražili smo ga duže vreme, ali nismo mogli da nađemo dovoljno kvalitetnog igrača. Tim troši malo lopti, pravi malo grešaka, ali nam trebaju šuteri. – zaključuje Vujović.
U prodaju je pušteno 500 karata po ceni od 100 denara(1,7 eura)

Tekst objavljen uz pomoć Gorana Antevskog(Dnevnik)

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball