Boris Rojević novi trener Vojvodine - Naš trener, naša deca, ali i dalje jurimo titulu - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Boris Rojević novi trener Vojvodine – Naš trener, naša deca, ali i dalje jurimo titulu

Boris Rojević novi trener Vojvodine – Naš trener, naša deca, ali i dalje jurimo titulu

zika.bogdanovic
2 komentari

Boris Rojević vodiće Vojvodinu ka odbrani titule u srpskom rukometu. Tridesetosmogodišnji trener, koji se prethodnih godina dokazao u radu sa mlađim kategorijama srpskog šampiona, dobio je šansu uprave nakon rastanka sa Kasimom Kamenicom posle poraza u finalu Kupa Srbije od niškog Železničara 19:21.

Nekadašnje levo krilo Vrbasa i Vojvodine, rano je uplovio u trenerske vode, i sada je vreme da se pokaže na velikoj sceni. Sezonu u novosadskom klubu na klupi je počeo Boško Rudić, zamenio ga je Dragan Kukić, koga je nasledio Kamenica.

  • Ovo je logičan potez. Rojević je dokazao privrženost klubu. On je dete našeg kluba, bivši igrač i trener koji je prošao sve selekcije. Uprava kluba veruje u njega. On je budućnost kluba. Izgubili smo trofej, a kada se to učini na domaćem terenu, onda je to neuspeh. Kada smo već to doživeli, bolje je onda da znamo zašto plaćamo ceh. Sada imamo našeg trenera, našu decu, što ne znači da nećemo juriti novu titulu – rekao je direktor kluba Darko Jevtić.
  • Hvala Upravi kluba na ukazanom poverenju. Ja sam vojnik kluba. Ja sam tu da ispunjavam sve zadatke koje mi poveri moj voljeni klub. Drago mi je što su ostali svi dosadašnji moji saradnici i dalje u stručnom štabu. Svestan sam situacije u klubu i znam da mogu da se uhvatim u koštac sa tim. U dušu poznajem ekipu. Znam njene mane, ali i vrline. Imamo mnogo mladih igrača sa kojima sam već četiri godine radio i iskusne igrače od kojih mlađi mogu mnogo da nauče. Imamo spoj mladosti i iskustva i samo uz predan rad možemo da nastavimo da gradimo Vošinu šampionsku priču – rekao je novi strateg prvog tima Boris Rojević. 

Možda vam se dopadne

2 komentari

Igrac 28/03/2018 - 06:54

Jesi dobro hvatao beleske?

Odgovori
Igrac 28/03/2018 - 19:16

Dokazao je privrzenost i podobnost tamo gde je trebalo.Bravo i srecno.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball