Boris Rojević o snu o Ligi šampiona: Prvo odbrana titule, biće sve teže, Partizan digao budžet 3-4 puta - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Boris Rojević o snu o Ligi šampiona: Prvo odbrana titule, biće sve teže, Partizan digao budžet 3-4 puta

Boris Rojević o snu o Ligi šampiona: Prvo odbrana titule, biće sve teže, Partizan digao budžet 3-4 puta

zika.bogdanovic
0 komentar

Trener novosadske Vojvodine, Boris Rojević, govorio je za klupski sajt o sezoni iza nas, ali i onome što čeka aktuelne srpske šampione od leta. Jedna od tema bila je i želja tima iz „Slane bare“ da se domogne EHF Lige šampiona kada dođe do proširenja takmičenja koje se očekuje od sezone 2024/2025:

– Sigurno da trenutno budžet najmanje mora da bude duplo veći kako bismo mogli da pariramo na tržištu igrača sa najboljim klubovima u Evropi. Naravno, Vojvodina mora prvo da osvoji novu titulu, da ponovo bude prvak Srbije, kako bi uopšte imala neki san o Ligi šampiona. Ali moramo istaći da će to biti jako teško jer je Partizan najmanje 3-4 puta podigao budžet. Dolaze im sjajni igrači i neće nam biti lako jer jako je teško i naporno braniti svake sezone šampionsku titulu. Tako da prvo moramo biti prvaci svoje zemlje, pa istovremeno odigrati novu dobru sezonu u Evropi, a onda se nadati ulasku u Ligi šampiona – rekao je,između ostalog, Rojević.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball