Borut Mačkovšek počastovan priznanjem: "Nisam očekivao nagradu - Tek mi je dvadeset" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Borut Mačkovšek počastovan priznanjem: „Nisam očekivao nagradu – Tek mi je dvadeset“

Borut Mačkovšek počastovan priznanjem: „Nisam očekivao nagradu – Tek mi je dvadeset“

zika.bogdanovic
0 komentar

Vest da je izabran za najboljeg igrača regiona ove sezone, slovenačkog levog beka Boruta Mačkovšeka, zatekla je u Kataru, gde odrađuje svoj ugovoro u ekipi Al Sada na Emir Kupu. Počastvovan nagradom, jedna od najvećih nada evropskog rukometa, popularni Mačak govori  o sezoni iza njega u kojoj je doživeo potpunu afirmaciju:

– Otišao sam na Svetsko prvenstvo posle povrede Davida Špilera. To što sam pokazao u Španiji, možda niko nije očekivao, ali ja sam znao da mogu dobro da odigram. Zadovoljan sam i sezonom u Celju. Mislim da smo odigrali dobro i lepo se prikazali u Ligi šampiona – kaže novi igrač Hanovera, koji izdvaja jednog saigrača koji će mu nedostajati:

– Istakao bih Sebastiana Skubea, sa kojim sam baš dobro sarađivao ovo vreme. On će mi baš faliti u Hanoveru.

Koliko nagrada novinara i navijača iz regiona može da znači jednom mladom rukometašu?

– Znači mi stvarno puno, jer imam tek 20 godina. Nisam je očekivao, ali izgleda da sam je zaslužio svojim radom i trudom, koji sam uložio. Drago mi je i hteo bih se zahvaliti svima koji su glasali.

Emir Kup ulazi u završnicu. Na redu je polufinale…

– U Kataru je dobro, zadovoljan sam momcima i ekipom. Ušli smo u polufinale, pobedivši El Jaish tim gde igraju Markusen i Bojtler. Za sada je esktra. Nadam se da ćemo ući u finale – kaže za kraj Mačkovšek.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball