Bošković: "Pobedili smo veliki tim - Večeras slavimo" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Bošković: „Pobedili smo veliki tim – Večeras slavimo“

Bošković: „Pobedili smo veliki tim – Večeras slavimo“

zika.bogdanovic
0 komentar

Na konferenciji za medije posle istorijske pobede Srbije i plasmana u polufinale, selektor reprezentacije Srbije, Saša Bošković, bio je prezadovoljan:

– Prvi put u istoriji Srbija igra u polufinalu. Izuzetno sam srećan. Hvala divnoj publici koja je došla u Arenu. Francuski tim je jedan od najboljih na svetu. Pobedili smo jednu veliku reprezentaciju.  Čeka nas polufinale, ali ćemo večeras malo da slavimo.

Jelena Erić, reprezentativka Srbije:

– Srećna sam i ponosna što sam deo ovog tima. Zahvaljujem se publici i devojkama na fenomenalnoj borbi. Početak je bio takav kakav smo se dogovorili. Primiti šest golova za poluvreme, zaista je bilo neverovatno. Imali smo mali pad u nastavku, vratili smo se. Bilo je napeto, teško, ali ovakvom borbenošću u odbrani, možemo dozvoliti da napad malo zaškripi. Malo golova je postignuto, ali bila je ovo fenomenalna utakmica.

Olivier Krumbolc, selektor Francuske:

– Čestitam reprezentaciji Srbije. Veoma smo razočarani. Imali smo dva velika problema na ovom meču. Prvi je bio problem realizacije, a drugi da nismo imali dobru tranziciju. Biće ovo dobar vikend za rukomet.

Aleksandra Lakabrer, reprezentativka Francuske:

– Igrali smo dobru odbranu, ali nismo pogađali zicere. Čestitam srpskom golmanu, bila je neverovatna.

Sudija je video šta se desilo, bio je na metar. Jas am mislio da je gol. Nisam želeo crveni karton, jer sam imao već žuti.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball