Brkati Partizanovci čekaju Vardar (18h) - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Brkati Partizanovci čekaju Vardar (18h)

Brkati Partizanovci čekaju Vardar (18h)

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometaši Partizana u okviru 11. kola Gasprom Južni Tok lige dočekuju makedonski Vardar. Utakmica se igra u subotu od 18 sati, uz direktan prenos na 2 programu RTS-a.

„Svakom utakmicom stičemo neophodnu rutinu igranja. Trudimo se da naučimo igrače da im je za veliki uspeh dovoljno da rade vredno na treninzima i slušaju trenera, ali i da iz svakog poraza i pobede upijaju rukomet. Vardar je sastavljen od reprezentativaca, kako inostranih, tako i naših. To je jedna odlična, iskusna ekipa koja na svakoj poziciji ima ponekoliko kvalitetnih igrača. Bez obzira na to, mi ćemo se truditi i, možda i pobediti“, kaže direktor Partizana, Aleksandar Blagojević.

„Siguran sam da ćemo dati sve od sebe na sutrašnjoj utakmici, kao i na svim prethodnim. Mladi igrači koje imamo u ekipi nisu više oni isti igrači sa početka sezone, vidi se velika razlika u njihovoj igri i ponašanju. Vardar je apsolutni favorit, ozbiljan tim sa kojim smo već igrali ove sezone, ali – s obzirom na to da smo i mi napredovali od tad, verujem u drugačiji ishod od onog iz prvog susreta“, rekao je pivotmen crno-belih, Milan Rašić.

Njegov saigrač sa levog krila, Vanja Ilić, nadovezao se rekavši da je suludo govoriti o Vardaru, ekipi koja je jedna od najboljih u ovogodišnjem takmičenju.

„Drago mi je što iz meča u meč pokazujemo sve veći karakter, to je bilo vidljivo i u ovoj poslednjoj utakmici sa Vojvodinom. Imamo karakter, ali i veliki potencijal koji nas tera da sve više napredujemo i suprotstavljamo se ekipama koje su mnogo iskusnije od nas“, zaključuje Ilić.

MOVEMBER…

Rukometni klub Partizan se ovog meseca priključio borbi protiv raka prostate, pa su igrači, uprava i stručni štab u znak podrške sa obolelim i lečenim muškarcima od ove bolesti – puštali brkove tokom celog novembra. Oni će i na sutrašnjoj utakmici protiv Vardara nastupiti sa novim izgledom.

Nastavljena je i akcija „Rukomet se vratio“, pa je promoter utakmice sa Vardarom Grupa JNA.

„Zahvaljujem RK Partizan što su baš nas izabrali da budemo promoteri na ovoj važnoj utakmici. Nadam se da ćemo im doneti sreću sutra i da ćemo zajedno doći do nove pobede u Gasprom Južni Tok ligi. I, naravno, pozivam sve navijače da nam se sutra na Banjici pridruže u navijanju“, kaže frontmen Grupe JNA, Marko Trmčić.

Vardar u Beograd stiže bez Rastvorceva, Stoilova, Brumena, Angelova i Dušebajeva…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball