Bronzani selektor Krešimir Ivanković: Da ovo dovede još više dece u rukomet... - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Bronzani selektor Krešimir Ivanković: Da ovo dovede još više dece u rukomet…

Bronzani selektor Krešimir Ivanković: Da ovo dovede još više dece u rukomet…

zika.bogdanovic
0 komentar

Kadetska reprezentacija Hrvatske osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu. U mečevima igranim u Varaždinu mladi „kauboji“ izgubili su jednu utakmicu od objektivno kvalitetnije Španije i zasluženo došli do pobedničkog postolja posle produžetaka u pobedi nad Egiptom. Zadovoljan urađenim bio je i selektor Krešimir Ivanković, kome ovo nije prva medalja u mlađim reprezentativnim kategorijama. Sa prethodnom generacijom na istom mestu 2021. godine bio je srebrni.

  • Fantastične uspomene iz ovog grada, pre dve godine vicešampioni Evrope, sada bronzani, šta reći? – bio je bez daha Ivanković u razgovoru sa našim kolegom, i dodao:
  • Ostavili smo srce na terenu, pokazali nacionalni naboj kako se igra za Hrvatsku i kako se nosi grb. Bila je fantastična utakmica. Gledaoci su mogli uživati u utakmici sa srećnim završetkom. Momci su zaslužili da proslave, to su moji heroji, moji borci, zajedno sa stručnim štabom. Nadam se da će ovakve stvari privući još više dece u dvorane, da dignemo taj naš rukomet još jedan nivo više. Niko neće biti srećniji od nas, da ponavljamo ovakve uspehe i da se radujemo novim generacijama – zaključio je Ivanković izjavu za Balkan-Handball.com.

Mandatory Credit © IHF / HRS / kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball