Čavor posle Hrvatske: "Loš napad u drugom poluvremenu i tehničke greške su nas koštale" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Čavor posle Hrvatske: „Loš napad u drugom poluvremenu i tehničke greške su nas koštale“

Čavor posle Hrvatske: „Loš napad u drugom poluvremenu i tehničke greške su nas koštale“

Uroš Samardžić
0 komentar

Reprezentacija Crne Gore, i pored dobrog prvog poluvremena, nije uspela na kraju da se nosi sa favoritom grupe A, Hrvatskom. U Gracu je bilo – 27:21 (12:13). Nakon utakmice, Stefan Čavor je istakao da je prvo poluvreme bilo zaista dobro, ali da Crnogorci u drugom nisu imali dovoljno koncentracije, ni u odbrani ni u napadu. 

  • Mislim da je najveći problem bio napad. Nismo igrali do kraja, imali smo ishitrene šuteve, za razliku od prvog poluvremena gde smo bili u naletu. Napravili smo mnogo tehničkih grešaka i to nas je koštalo poraza. Sada su nam najbitnije utakmice protiv Srbije i Belorusije, biće veoma teško. Obe selekcije su jako dobre,  a nama je cilj da dođemo do prve pobede na Evropskom prvenstvu.

Naredni meč na šampionatu Crna Gora igra u subotu, 11.01. od 18 časova i 15 minuta a rival će im biti Srbija, koja je u prvom kolu poražena od Belorusije 35:30 (16:15).

  • Srbija je igrala dosta dobro u prvom poluvremenu, imali su jako dobrih 10-15 minuta. U drugom poluvremenu su pali, isto kao mi. MIslim da igramo dosta sličan rukomet ali će najviše odlučivati odbrana i golmani.

PHOTO: Jozo Cabraja /kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.