Balkan-Handball.com

Šego: „Odbrana u drugom poluvremenu – ključ pobede“

Hrvatska je u prvom kolu Evropskog prvenstva u grupi A bila bolja od Crne Gore 27:21 (12:13), a golman pobedničke ekipe Marin Šego istakao je da je zadovoljan otvaranjem šampionata, kao i odbranom u drugom poluvremenu.

  • Drugo poluvreme smo dobro odigrani u odbranu, imali smo gustinu, a njima nije išla lopta u napadu kako treba, kako su zamislili. Nisu nas iskreno iznenadili u prvom poluvremenu. Dobra su reprezentacija sa jako dobroim šuterima, pogotovo na levoj strani. To su takve bobme, i to je mnogo teško da se brani. Oni su odigrali jako dobru utakmicu, a mi smo drugo poluvreme stisli u odbrani i to je bio ključ pobede. Primili smo 21 gol od dobre ekipe, koja ima i dobra krila i dobre bekove, tako da je to okej ulazak u turnir.

U drugom kolu, Hrvatska će igrati protiv Belorusije koja je bila bolja od Srbije u četvrtak. taj meč na programu je od 16 časova. 

  • Tek smo završili ove, prvo analiza. Biće jako teško. Prvo poluvreme ovde je bio pokazatelj da svako igra rukomet, i da niti jedna utakmica neće biti laka. Nikoga ne možeš lako pobediti, moraš da daš svoj maksimum da bi bio na kraju zadovoljan i imao pobedu.

PHOTO: EHF EURO

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *